Personliga Budskap

Hur har ditt år börjat? För min del har januari startat med full fart. Det är bara att följa med i livets hastiga svängar. Just nu är det mycket, men jag gillar det. Jag vet att det är en period, för ibland ska man låta livet bara vara. Exakt som det är och inte kämpa emot. Tillåta det som kommer att komma och tillåta det som går att gå. Jag är övertygad om att det som händer och sker i livet kommer vid den tidpunkt vi är redo för det. Just idag låter iallafall jag, livet kännas, exakt som det är. Sträck på dig och följ flödet.

Du har väll inte missat att det nu finns möjlighet att få ett personligt budskap via mig. Det går till så att jag drar ett tarotkort och i min kontakt uppåt tolkar jag det som kommer till mig. Budskapet förmedlas via mejl eller pm. Tjänsten kallas ”det personliga budskapet”. Välkommen <3