Donationsbaserade tjänster

Idag börjar en ny modell gälla som handlar om att du får friheten att själv sätta värdet på den session du har tagit del av. Jag vill ge dig möjligheten att oavsett förutsättning ska du ha rätt till alternativ friskvård och själslig vägledning. Vi lever i en tid där många av oss mår dåligt, har låg energi och behöver både läkning och budskap för att ta oss vidare.

När det gäller reikihealing är det en metod där jag genom olika symboler och min kontakt uppåt fungerar som en kanal av livsenergi som jag förmedlar till dig. Det fungerar både balanserande, renande och läkande.

Ett själsligt budskap bygger på att jag via mina guider förmedlar det jag får in. Oftast drar jag ett tarotkort som hjälp vid kanaliseringen. Det brukar vara en givande stund med ökad klarhet, eftertanke och kärlek.

Är du intresserad eller vet du någon i din omgivning som är det? Varmt välkommen att sprida möjligheten. Med all min kärlek, tack för du följer mig <3